Bandeau_HTS2020_v6.png

Tentative Programme

Thursday, June 17, 2021
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›9:00 (1h)
› Amphitheatre 5
›10:00 (30min)
›10:30 (2h)
› Amphitheatre 5
›12:30 (1h)
›13:30 (1h30)
›15:00 (30min)
›15:30 (1h)
› Amphitheatre 5
›16:30 (10min)
›16:40 (1h20)
› Amphitheatre 5
›19:30 (4h)
  
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1