Bandeau_HTS2020_v6.png

Tentative Programme

Wednesday, June 16, 2021
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›16:00 (2h)
› Amphitheatre 5
›8:30 (30min)
›9:00 (1h)
› Amphitheatre 5
›10:00 (30min)
›10:30 (2h)
› Amphitheatre 5
›12:30 (1h)
›13:30 (2h)
› Amphitheatre 5
›15:30 (30min)
  
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1